Запис Детальніше

Амінокислотний склад м’яса свиней при згодовуванні білково-вітамінних добавок

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Амінокислотний склад м’яса свиней при згодовуванні білково-вітамінних добавок
 
Creator А. В. Гуцол
Н. С. Діхтярук
 
Subject Статті
2012. Випуск 5(67)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Показано, що серед амінокислот м’язової тканини молодняку свиней біологічно активна добавка Вітапрот-БТУ в раціоні зумовлює збільшення вмісту валіну та ізолейцину, добавка Провімі-Стандарт вірогідно не впливає на амінокислотний склад білків м’язової тканини.
 
Date 2013-09-05
2013-01-23
2012
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/5537
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=5537