Підвищення біологічної цінності козиного молока у фермерському господарстві «ШЕВРЕТ»
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Підвищення біологічної цінності козиного молока у фермерському господарстві «ШЕВРЕТ»
|
|
Creator |
Т. М. Рижкова
|
|
Subject |
Статті
2012. Випуск 5(67)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Наведені дані про вплив біологічно активних добавок (калій йодиду та «Еламіну»), що були введені до основного раціону дослідних груп кіз в дозах, оптимальних для забезпечення життєдіяльності організму тварин, на зміни фізико-хімічного складу, біологічної цінності молока дослідних груп кіз, порівняно із аналогічними показниками контрольної.
|
|
Date |
2013-09-05
2013-01-23 2012 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/5547
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=5547
|
|