Запис Детальніше

Підвищення біологічної цінності козиного молока у фермерському господарстві «ШЕВРЕТ»

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Підвищення біологічної цінності козиного молока у фермерському господарстві «ШЕВРЕТ»
 
Creator Т. М. Рижкова
 
Subject Статті
2012. Випуск 5(67)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Наведені дані про вплив біологічно активних добавок (калій йодиду та «Еламіну»), що були введені до основного раціону дослідних груп кіз в дозах, оптимальних для забезпечення життєдіяльності організму тварин, на зміни фізико-хімічного складу, біологічної цінності молока дослідних груп кіз, порівняно із аналогічними показниками контрольної.
 
Date 2013-09-05
2013-01-23
2012
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/5547
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=5547