Пробіотик та фермент у раціонах перепелів та їх вплив на якість м"яса
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Пробіотик та фермент у раціонах перепелів та їх вплив на якість м"яса
|
|
Creator |
Р. А. Чудак
Н. М. Балух Г. М. Огороднійчук |
|
Subject |
Статті
2012. Випуск 5(67)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Проведеними дослідженнями встановлено, що введення кормової добавки до повнораціонного комбікорму перепелів справило позитивний вплив на фізико-хімічні показники білого та червоного м"яса птиці.
|
|
Date |
2013-09-05
2013-01-23 2012 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/5550
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=5550
|
|