Запис Детальніше

Пробіотик та фермент у раціонах перепелів та їх вплив на якість м"яса

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Пробіотик та фермент у раціонах перепелів та їх вплив на якість м"яса
 
Creator Р. А. Чудак
Н. М. Балух
Г. М. Огороднійчук
 
Subject Статті
2012. Випуск 5(67)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Проведеними дослідженнями встановлено, що введення кормової добавки до повнораціонного комбікорму перепелів справило позитивний вплив на фізико-хімічні показники білого та червоного м"яса птиці.
 
Date 2013-09-05
2013-01-23
2012
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/5550
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=5550