Запис Детальніше

Термостійкість молока корів залежно від технології підготовки корів до літнього періоду

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Термостійкість молока корів залежно від технології підготовки корів до літнього періоду
 
Creator Т. В. Поліщук
 
Subject Статті
2012. Випуск 5(67)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Розроблено бальну систему оцінки термостійкості молока, що дає змогу не лише встановити абсолютний показник термостійкості у балах, але й порівняти вплив на неї технологій утримання корів за допомогою біометричної обробки. Доведено, що технологія поетапної підготовки до літнього періоду та утримання корів за стійлово-вигульною системою з використанням кормових столів і пасовищ дає змогу не тільки зберегти термостійкість, а й підвищити її.
 
Date 2013-09-05
2013-01-24
2012
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/5565
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=5565