Використання біфідобактерій та ентерококів у створенні нових кисломолочних напоїв
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання біфідобактерій та ентерококів у створенні нових кисломолочних напоїв
|
|
Creator |
В. В. Власенко
Л. М. Крижак В. М. Шаваран О. Б. Штенська |
|
Subject |
Статті
2012. Випуск 5(67)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Проаналізовано і узагальнено використання культур для виробництва кисломолочного напою, який містить у своєму складі біфідобактерії (Bifidobacterium longum) та ентерококи (Enterococcus faecium). Отриманий продукт має лікувально-профілактичні властивості і виготовляється без додавання стабілізаторів і консервантів. |
|
Date |
2013-09-05
2013-01-24 2012 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/5577
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=5577
|
|