Запис Детальніше

Використання біфідобактерій та ентерококів у створенні нових кисломолочних напоїв

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання біфідобактерій та ентерококів у створенні нових кисломолочних напоїв
 
Creator В. В. Власенко
Л. М. Крижак
В. М. Шаваран
О. Б. Штенська
 
Subject Статті
2012. Випуск 5(67)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Проаналізовано і узагальнено використання культур для виробництва кисломолочного напою, який містить у своєму складі біфідобактерії (Bifidobacterium longum) та ентерококи (Enterococcus faecium).
Отриманий продукт має лікувально-профілактичні властивості і виготовляється без додавання стабілізаторів і консервантів.
 
Date 2013-09-05
2013-01-24
2012
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/5577
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=5577