Запис Детальніше

Вплив передфасувальної обробки продукції на її якість і зберігання у скляній тарі

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив передфасувальної обробки продукції на її якість і зберігання у скляній тарі
 
Creator О. М. Семенов
О. В. Ткач
К. С. Смольчук
 
Subject Статті
2012. Випуск 5(67)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Сукупність фізичних і хімічних методів, що використовуються у процесах підготовки скляних, жерстяних банок і пляшок, дозволяють наблизитися до виконання умови відомої формули, яка стосується забезпечення довготермінового зберігання продукції, а саме: "…стерилізований продукт в стерильних умовах фасується у стерильну тару…".
 
Date 2013-09-05
2013-01-24
2012
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/5580
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=5580