Запис Детальніше

Система довузівської підготовки в країнах Західної Європи та інноваційні методи навчання у ВНЗ України: Колективна монографія .

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Система довузівської підготовки в країнах Західної Європи та інноваційні методи навчання у ВНЗ України: Колективна монографія .
 
Creator Калетнік Г.М.
Кравець Р.А.
Лазоренко Н.Л.
Тимкова В.А.
Шаповалюк Л.О.
 
Subject Монографії
Монографії/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description У моногафії вивчено та проаналізовано досвід організації профільного навчання у гімназіях сучасної Німеччини та в основній школі Австрії. На основі власних спостережень, офіційних документів з питань організації профільної освіти, довідкової літератури навчальних закладів, аналітичних матеріалів та електронних банків даних міжнародних організацій, матеріалів педагогічної періодичної преси країн Німеччини, Австрії, наукових досліджень зарубіжних і вітчизняних учених з’ясовано сутність та основні підходи до розуміння поняття “профільне навчання”, визначено теоретичні основи його становлення і розвитку, розкрито зміст, форми і методи організації. Розроблено рекомендації щодо використання цього досвіду в Україні.
Розраховано на науковців, викладачів вищих навчальних закладів, працівників органів управління освітою, керівників шкіл, учителів, аспірантів і студентів.
 
Date 2012-12-26
2012-12-26
2012
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/5610
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=5610