Запис Детальніше

Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів. Методичні вказівки до виконання лабораторних занять для студентів денної форми навчання напряму 6.051701 «Харчові технології та інженерія»

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів. Методичні вказівки до виконання лабораторних занять для студентів денної форми навчання напряму 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
 
Creator Власенко В.В.
Крижак Л.М.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Методичні вказівки до лабораторних занять розроблені відповідно до навчального плану та програми навчальної дисципліни «Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів».
Рекомендовано для студентів денної форми навчання з напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр».
 
Date 2013-02-05
2013-02-05
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/5631
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=5631