Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів. Методичні вказівки до виконання лабораторних занять для студентів денної форми навчання напряму 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів. Методичні вказівки до виконання лабораторних занять для студентів денної форми навчання напряму 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
|
|
Creator |
Власенко В.В.
Крижак Л.М. |
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Методичні вказівки до лабораторних занять розроблені відповідно до навчального плану та програми навчальної дисципліни «Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів». Рекомендовано для студентів денної форми навчання з напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр». |
|
Date |
2013-02-05
2013-02-05 2013 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/5631
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=5631
|
|