Технологія переробки молока. Методичні рекомендації до практичних занять студентами заочної форми навчання із спеціальності 8.090 102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія переробки молока. Методичні рекомендації до практичних занять студентами заочної форми навчання із спеціальності 8.090 102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».
|
|
Creator |
Власенко В.В.
Новаленко Н.О. |
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Методичні рекомендації з навчальної дисципліни «Технологія переробки молока» розроблені відповідно до освітньо-професійної програми підготовки магістрів за спеціальністю 8.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».
|
|
Date |
2013-02-05
2013-02-05 2013 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/5635
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=5635
|
|