Запис Детальніше

Технологія переробки молока. Методичні рекомендації до практичних занять студентами заочної форми навчання із спеціальності 8.090 102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія переробки молока. Методичні рекомендації до практичних занять студентами заочної форми навчання із спеціальності 8.090 102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».
 
Creator Власенко В.В.
Новаленко Н.О.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Методичні рекомендації з навчальної дисципліни «Технологія переробки молока» розроблені відповідно до освітньо-професійної програми підготовки магістрів за спеціальністю 8.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».
 
Date 2013-02-05
2013-02-05
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/5635
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=5635