Технологія полісахаридів та їх застосування у харчовій промисловості. Методичні вказівки до лабораторних занять для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія».
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія полісахаридів та їх застосування у харчовій промисловості. Методичні вказівки до лабораторних занять для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія».
|
|
Creator |
Власенко В.В.
Крижак Л.М. |
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Методичні вказівки розроблені відповідно до навчального плану та програми навчальної дисципліни «Технологія полісахаридів та їх застосування у харчовій промисловості». Рекомендовано для студентів денної форми навчання з напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» освітньо- кваліфікаційного рівня «Бакалавр». |
|
Date |
2013-02-05
2013-02-05 2013 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/5659
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=5659
|
|