Запис Детальніше

Технологія полісахаридів та їх застосування у харчовій промисловості. Методичні вказівки до лабораторних занять для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія».

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія полісахаридів та їх застосування у харчовій промисловості. Методичні вказівки до лабораторних занять для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія».
 
Creator Власенко В.В.
Крижак Л.М.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Методичні вказівки розроблені відповідно до навчального плану
та програми навчальної дисципліни «Технологія полісахаридів та їх
застосування у харчовій промисловості».
Рекомендовано для студентів денної форми навчання з напряму
підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» освітньо-
кваліфікаційного рівня «Бакалавр».
 
Date 2013-02-05
2013-02-05
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/5659
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=5659