Запис Детальніше

«Спеціалізоване м'ясне скотарство» Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів денної форми навчання факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва (спеціальність 7. 090 102 ТВіППТ)

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title «Спеціалізоване м'ясне скотарство» Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів денної форми навчання факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва (спеціальність 7. 090 102 ТВіППТ)
 
Creator Льотка Г.І
Фабіянська О.Л.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Методичні вказівки підготовлені з метою допомогти студентам факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва денної форми навчання в детальному вивченні курсу дисципліни «Спеціалізоване м`ясне скотарство»
 
Date 2013-02-05
2013-02-05
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/5660
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=5660