. «Спеціалізоване м'ясне скотарство» Методичні вказівки до виконання практичних робіт студентами заочної форми навчання факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва (спеціальність 7. 090 102 ТВіППТ).
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
. «Спеціалізоване м'ясне скотарство» Методичні вказівки до виконання практичних робіт студентами заочної форми навчання факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва (спеціальність 7. 090 102 ТВіППТ).
|
|
Creator |
Льотка Г.І
Фабіянська О.Л. |
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Методичні вказівки підготовлені з метою допомогти студентам факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва заочної форми навчання в детальному вивченні курсу дисципліни «Спеціалізоване м`ясне скотарство».
|
|
Date |
2013-02-05
2013-02-05 2013 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/5661
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=5661
|
|