Запис Детальніше

Методичні вказівки для виконання практичних робіт з дисципліни «Процеси та апарати харчових виробництв» для студентів факультету «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва» зі спеціальності 6.051701 – Харчові технології та інженерія

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки для виконання практичних робіт з дисципліни «Процеси та апарати харчових виробництв» для студентів факультету «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва» зі спеціальності 6.051701 – Харчові технології та інженерія
 
Creator Паламарчук І.П.
Фіалковська Л.В.
Берник І.М.
Янович В.П.
Паламарчук В.І.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Складені задачі та приклади їх розв’язку необхідні для проведення практичних робіт з дисципліни «Процеси та апарати харчових виробництв».
 
Date 2013-02-05
2013-02-05
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/5666
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=5666