Методичні вказівки для виконання практичних робіт з дисципліни «Процеси та апарати харчових виробництв» для студентів факультету «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва» зі спеціальності 6.051701 – Харчові технології та інженерія
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методичні вказівки для виконання практичних робіт з дисципліни «Процеси та апарати харчових виробництв» для студентів факультету «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва» зі спеціальності 6.051701 – Харчові технології та інженерія
|
|
Creator |
Паламарчук І.П.
Фіалковська Л.В. Берник І.М. Янович В.П. Паламарчук В.І. |
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Складені задачі та приклади їх розв’язку необхідні для проведення практичних робіт з дисципліни «Процеси та апарати харчових виробництв».
|
|
Date |
2013-02-05
2013-02-05 2013 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/5666
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=5666
|
|