Запис Детальніше

Екологічна стандартизація і сертифікація. методичні рекомендації з виконання самостійної роботи для студентів агрономічного факультету галузь знань 0401 «Природничі науки» спеціальності 8.04010601 «Екологія та охорона навколишнього середовища»

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Екологічна стандартизація і сертифікація. методичні рекомендації з виконання самостійної роботи для студентів агрономічного факультету галузь знань 0401 «Природничі науки» спеціальності 8.04010601 «Екологія та охорона навколишнього середовища»
 
Creator Чернецький В.М.
Вдовенко С.А.
Костюк О.О.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Дане навчально-методичне видання складається з двох основних частин - робочої програми та методичних рекомендацій до самостійної роботи з курсу «Екологічна стандартизація, і сертифікація». Разом вони складають комплекс найважливіших навчально-методичних матеріалів для забезпечення навчального процесу студентів денного відділення товарознавчого факультету на відповідному науковому рівні. Робоча програма розкриває мету, завдання, структуру і зміст курсу, його місце в навчальному процесі, а також форми занять та методи контролю знань і навичок.
 
Date 2013-02-27
2013-02-27
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/5708
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=5708