Технохімічний контроль. Методичні вказівки до лабораторних занять для студентів денної форми навчання з напряму 6. 051701 «Харчові технології та інженерія» спеціальності 7. 091.707 «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса»
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технохімічний контроль. Методичні вказівки до лабораторних занять для студентів денної форми навчання з напряму 6. 051701 «Харчові технології та інженерія» спеціальності 7. 091.707 «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса»
|
|
Creator |
Новгородська Н. В.
Блащук В. В. |
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Дисципліна «Технохімічний контроль» входить до циклу професійної та практичної підготовки бакалавра за напрямом 6.051701 «Харчові технології та інженерія». Предметом дисципліни є сукупність знань з основних видів і методів контролю якості сировини, продукції і технологічних процесів та набуття практичних умінь і навичок по організації та веденню контролю виробництва |
|
Date |
2013-02-27
2013-02-27 2013 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/5712
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=5712
|
|