Запис Детальніше

Технохімічний контроль. Методичні вказівки до лабораторних занять для студентів денної форми навчання з напряму 6. 051701 «Харчові технології та інженерія» спеціальності 7. 091.707 «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса»

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технохімічний контроль. Методичні вказівки до лабораторних занять для студентів денної форми навчання з напряму 6. 051701 «Харчові технології та інженерія» спеціальності 7. 091.707 «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса»
 
Creator Новгородська Н. В.
Блащук В. В.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Дисципліна «Технохімічний контроль» входить до циклу професійної та практичної підготовки бакалавра за напрямом 6.051701 «Харчові технології та інженерія».
Предметом дисципліни є сукупність знань з основних видів і методів контролю якості сировини, продукції і технологічних процесів та набуття практичних умінь і навичок по організації та веденню контролю виробництва
 
Date 2013-02-27
2013-02-27
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/5712
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=5712