Запис Детальніше

Сучасні технології переробки продукції тваринництва: методичні рекомендації до практичних занять для студентів денної форми навчання із спеціальності 8. 090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», ОКР «Магістр»

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Сучасні технології переробки продукції тваринництва: методичні рекомендації до практичних занять для студентів денної форми навчання із спеціальності 8. 090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», ОКР «Магістр»
 
Creator Новгородська Н. В.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Методичні рекомендації містять матеріали, необхідні для студентів під час підготовки до практичних занять з курсу «Сучасні технології переробки продукції тваринництва».
Вони включають обґрунтування актуальності тем і цілей занять, теоретичні питання до них, перелік джерел інформації, комплекс навчаючих завдань характеристику методичних форм проведення занять.
 
Date 2013-02-27
2013-02-27
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/5725
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=5725