Сучасні технології переробки продукції тваринництва: методичні рекомендації до практичних занять для студентів денної форми навчання із спеціальності 8. 090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», ОКР «Магістр»
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Сучасні технології переробки продукції тваринництва: методичні рекомендації до практичних занять для студентів денної форми навчання із спеціальності 8. 090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», ОКР «Магістр»
|
|
Creator |
Новгородська Н. В.
|
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Методичні рекомендації містять матеріали, необхідні для студентів під час підготовки до практичних занять з курсу «Сучасні технології переробки продукції тваринництва». Вони включають обґрунтування актуальності тем і цілей занять, теоретичні питання до них, перелік джерел інформації, комплекс навчаючих завдань характеристику методичних форм проведення занять. |
|
Date |
2013-02-27
2013-02-27 2013 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/5725
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=5725
|
|