Запис Детальніше

Курсове проектування. Процеси та апарати харчових виробництв.Навчально-методичний посібник для виконання курсового проекту для студентів напрямку підготовки 6.051701 – харчові технології та інженерія, галузь знань 0517 харчова промисловість та переробка с

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Курсове проектування. Процеси та апарати харчових виробництв.Навчально-методичний посібник для виконання курсового проекту для студентів напрямку підготовки 6.051701 – харчові технології та інженерія, галузь знань 0517 харчова промисловість та переробка с
 
Creator Паламарчук І.П.
Берник І.М.
Фіалковська Л.В.
Янович В.П.
Паламарчук В.І.
 
Subject Навчальні посібники
Навчальні посібники/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Навчально-методичний посібник для виконання курсового проекту для студентів напрямку підготовки 6.051701 – харчові технології та інженерія, галузь знань 0517 харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції денної форми навчання.
 
Date 2013-02-27
2013-02-27
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/5742
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=5742