Курсове проектування. Процеси та апарати харчових виробництв.Навчально-методичний посібник для виконання курсового проекту для студентів напрямку підготовки 6.051701 – харчові технології та інженерія, галузь знань 0517 харчова промисловість та переробка с
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Курсове проектування. Процеси та апарати харчових виробництв.Навчально-методичний посібник для виконання курсового проекту для студентів напрямку підготовки 6.051701 – харчові технології та інженерія, галузь знань 0517 харчова промисловість та переробка с
|
|
Creator |
Паламарчук І.П.
Берник І.М. Фіалковська Л.В. Янович В.П. Паламарчук В.І. |
|
Subject |
Навчальні посібники
Навчальні посібники/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Навчально-методичний посібник для виконання курсового проекту для студентів напрямку підготовки 6.051701 – харчові технології та інженерія, галузь знань 0517 харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції денної форми навчання.
|
|
Date |
2013-02-27
2013-02-27 2013 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/5742
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=5742
|
|