Інформаційні технології в інженерних розрахунках м’ясної галузі Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт студентами напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія».Форма навчання денна.
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Інформаційні технології в інженерних розрахунках м’ясної галузі Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт студентами напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія».Форма навчання денна.
|
|
Creator |
Волонтир Л.О.
Матвієнко О.Л. Дусанюк С.В. |
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Методичні вказівки з дисципліни «Інформаційно-аналітичне забезпечення діяльності митних органів» містять структуру дисципліни, теоретичні відомості, комплекс індивідуальних лабораторних робіт, призначених для вивчення інформаційно-аналітичного забезпечення діяльності митних органів.
|
|
Date |
2013-03-27
2013-03-27 2013 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/5822
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=5822
|
|