Запис Детальніше

Методичні вказівки з дисципліни «Лісознавство» до виконання курсових робіт для студентів агрономічного факультету освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» напряму підготовки 6.090103 "Лісове і садово-паркове господарство".

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки з дисципліни «Лісознавство» до виконання курсових робіт для студентів агрономічного факультету освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» напряму підготовки 6.090103 "Лісове і садово-паркове господарство".
 
Creator Новицький М.О.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Перед лісівниками України стоять важливі завдання з підвищення продуктивності лісів, передбачені основними положеннями лісового кодексу України, відповідними постановами уряду та інших директивних органів. Цьому сприятимуть, перш за все, якнайповніше використання потенційних можливостей лісорослинних умов, ведення лісового господарства на типологічній основі, практичне застосування принципів лісової типології. Для втілення в життя багатогранних завдань підвищення продуктивності лісів потрібні висококваліфіковані виконавці - фахівці лісового господарства
 
Date 2013-03-27
2013-03-27
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/5874
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=5874