Запис Детальніше

Технічна мікробіологія. Методичні рекомендації з організації самостійної роботи студентів денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» напрям підготовки 6.051701 « Харчові технології та інженерія».

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технічна мікробіологія. Методичні рекомендації з організації самостійної роботи студентів денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» напрям підготовки 6.051701 « Харчові технології та інженерія».
 
Creator Власенко В.В.
Блащук В.В.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Методичні вказівки розроблено відповідно до навчального плану та програми з навчальної дисципліни «Технічна мікробіологія»
 
Date 2013-03-27
2013-03-27
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/5884
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=5884