Запис Детальніше

Методичні вказівки та робоча програма навчально-виробничої (технологічної) практики для студентів напряму підготовки 6.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» за спрямуванням «Організація митного контролю продукції тваринництва»

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки та робоча програма навчально-виробничої (технологічної) практики для студентів напряму підготовки 6.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» за спрямуванням «Організація митного контролю продукції тваринництва»
 
Creator Чудак Р.А.
Бережнюк Н.А.
Балух Н.М.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Методичні вказівки та робоча програма навчально-виробничої (технологічної) практики для студентів напряму підготовки 6.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» за спрямуванням «Організація митного контролю продукції тваринництва» освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» спрямована на ознайомлення з технологічними особливостями організації перевезення та контролю митного оформлення продукції тваринництва, а також закріплення теоретичних знань на практиці.
 
Date 2013-04-24
2013-04-24
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/5891
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=5891