Запис Детальніше

Методичні вказівки та робоча програма навчально-виробничої (технологічної) практики для студентів напряму підготовки 6.040106 «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування» за спрямуванням «Екологічна експертиза».

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки та робоча програма навчально-виробничої (технологічної) практики для студентів напряму підготовки 6.040106 «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування» за спрямуванням «Екологічна експертиза».
 
Creator Разанов С.Ф.
Первачук М.В.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Практична підготовка студентів за спрямуванням «Екологічна експертиза» напряму підготовки 6.040106 «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування» ОКР «Бакалавр» Вінницького національного аграрного університету є невід`ємною складовою підготовки фахівців для митної службі України. Навчально-виробнича (технологічна) практика проводиться у митних органах на базах практики, що відповідним чином оснащені і підпорядковані Державній митній службі України. Строки проведення та бази практики визначаються наказом по Вінницькому національному аграрному університету.
 
Date 2013-04-24
2013-04-24
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/5894
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=5894