Запис Детальніше

Гідрологія. Методичні рекомендації для проведення навчальної практики студентами агрономічного факультету денної форми навчання спеціальності 6.040106 «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування»

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Гідрологія. Методичні рекомендації для проведення навчальної практики студентами агрономічного факультету денної форми навчання спеціальності 6.040106 «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування»
 
Creator Кавун Е.М. Білик О.Ю.
Мудрак Г.В.
Алєксєєв О.О.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Навчальна практика з курсу «Гідрологія» є важливим етапом підготовки студентів денної форми навчання за спеціальністю «Екологія та охорона навколишнього середовища» до професійної діяльності.
Навчальна практика – це частина учбового процесу, що призначена для засвоєння теоретичного лекційного матеріалу з даної дисципліни в умовах лабораторно-практичних занять. Практика проводиться в лабораторно-польових умовах.
Важливою частиною програми практики є вивчення гідрологічних об’єктів та їх екологічного стану, що сформувався як під впливом природних процесів і явищ, так і під впливом людської діяльності.
Вивчення об’єктів гідросфери у польових умовах є важливим етапом на шляху розуміння стану екосистем і техносфери в цілому.
 
Date 2013-04-24
2013-04-24
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/5895
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=5895