Запис Детальніше

Технологія переробки птиці. Методичні вказівки до лабораторно-практичних занять для студентів спеціальності 7.090102 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва"

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія переробки птиці. Методичні вказівки до лабораторно-практичних занять для студентів спеціальності 7.090102 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва"
 
Creator Бігун П.П.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Розроблені відповідно до навчального робочого плану спеціальності 7.090102 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" і програмою дисципліни.
 
Date 2013-04-24
2013-04-24
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/5910
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=5910