Запис Детальніше

Методичні рекомендації для лабораторних робіт з навчальної дисципліни "Товарознавство продовольчих товарів" освітньо-кваліфікаційний рівень "бакалавр" галузь знань 0517 "Харчова промисловість та переробка с/г продукції" на

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні рекомендації для лабораторних робіт з навчальної дисципліни "Товарознавство продовольчих товарів" освітньо-кваліфікаційний рівень "бакалавр" галузь знань 0517 "Харчова промисловість та переробка с/г продукції" на
 
Creator Власенко В.В.
Фаріонік Т.В.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Методичні рекомендації складено відповідно до програми курсу „Товарознавство м`яса та м`ясних продуктів" для студентів напряму підготовки 6.050701 харчові технології та інженерія.
Лабораторні роботи є невід`ємною складовою частиною навчального процесу та важливим засобом засвоєння матеріалу з курсу „Товарознавство м`яса та м`ясних товарів". Викладення матеріалу подано з врахуванням наявної теоретичної підготовки та досвіду проведення лабораторних досліджень.
 
Date 2013-04-24
2013-04-24
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/5911
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=5911