Методичні рекомендації для лабораторних робіт з навчальної дисципліни "Товарознавство продовольчих товарів" освітньо-кваліфікаційний рівень "бакалавр" галузь знань 0517 "Харчова промисловість та переробка с/г продукції" на
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методичні рекомендації для лабораторних робіт з навчальної дисципліни "Товарознавство продовольчих товарів" освітньо-кваліфікаційний рівень "бакалавр" галузь знань 0517 "Харчова промисловість та переробка с/г продукції" на
|
|
Creator |
Власенко В.В.
Фаріонік Т.В. |
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Методичні рекомендації складено відповідно до програми курсу „Товарознавство м`яса та м`ясних продуктів" для студентів напряму підготовки 6.050701 харчові технології та інженерія. Лабораторні роботи є невід`ємною складовою частиною навчального процесу та важливим засобом засвоєння матеріалу з курсу „Товарознавство м`яса та м`ясних товарів". Викладення матеріалу подано з врахуванням наявної теоретичної підготовки та досвіду проведення лабораторних досліджень. |
|
Date |
2013-04-24
2013-04-24 2013 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/5911
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=5911
|
|