Запис Детальніше

Товарознавство: Програма навчальної практики підготовки бакалавра галузі знань 0305 «Економіка та підприємництво» напряму підготовки 6.030509 «Облік і аудит».

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Товарознавство: Програма навчальної практики підготовки бакалавра галузі знань 0305 «Економіка та підприємництво» напряму підготовки 6.030509 «Облік і аудит».
 
Creator Кафлевська С.Г.
Довгань Ю.В.
 
Subject Навчальні програми
Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Товарознавство розглядає та вивчає товар з точки зору корисних властивостей, які характеризують його споживчу цінність. Отже, споживча цінність товару є предметом наукової дисципліни товарознавство.
Основним завданням товарознавства є виявлення усіх корисних властивостей товару, встановлення найбільш раціональних способів їх використання, правильний режим зберігання для збереження високої якості та зведення до мінімуму втрат в процесі просування товару від виробника до споживача. Товарознавство відіграє важливу роль у підвищенні якості товарів та їх збереженості, розширенні та вдосконаленні асортименту. Таким чином, вивчення якості товару є головною проблемою товарознавства.
 
Date 2013-04-24
2013-04-24
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/5946
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=5946