Запис Детальніше

Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва: програма і методичні вказівки до проходження навчальної практики та написання звіту для студентів 2-го курсу агрономічного факультету ОКР „Бакалавр” напряму підготовки 6.090101 - „Агрономія” (спеці

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва: програма і методичні вказівки до проходження навчальної практики та написання звіту для студентів 2-го курсу агрономічного факультету ОКР „Бакалавр” напряму підготовки 6.090101 - „Агрономія” (спеці
 
Creator Чернецький В.М.
Чередниченко Л.І.
Чередниченко В.М.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description У методичних вказівках розглядаються питання організації навчальної практики з дисципліни "Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва". Метою проведення навчальної практики є закріплення набутих знань, умінь та навичок у галузі технології зберігання і переробки продукції рослинництва, а також набуття практичних знань, умінь та навичок, необхідних у майбутній професійній діяльності.
 
Date 2013-04-24
2013-04-24
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/5957
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=5957