Технологія зберігання і переробки плодів та овочів: методичні вказівки до проходження навчальної практики для студентів 2-го курсу агрономічного факультету ОКР „Бакалавр” напряму підготовки 6.090101 - „Агрономія” (спеціальність – Плодоовочівництво і виног
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія зберігання і переробки плодів та овочів: методичні вказівки до проходження навчальної практики для студентів 2-го курсу агрономічного факультету ОКР „Бакалавр” напряму підготовки 6.090101 - „Агрономія” (спеціальність – Плодоовочівництво і виног
|
|
Creator |
Чернецький В.М.
Чередниченко Л.І. Чередниченко В.М. |
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
У методичних вказівках розглядаються питання організації навчальної практики з дисципліни "Технологія зберігання і переробки плодів та овочів". Метою проведення навчальної практики є закріплення набутих знань, умінь та навичок у галузі технології зберігання і переробки плодів та овочів, а також набуття практичних знань, умінь та навичок, необхідних у майбутній професійній діяльності.
|
|
Date |
2013-04-24
2013-04-24 2013 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/5960
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=5960
|
|