Запис Детальніше

Методичні вказівки до виконання курсових робіт з дисципліни: «Маркетинг готельного та ресторанного господарства» для підготовки фахівців ОКР «бакалавр» напряму 6.140101 "Готельно-ресторанна справа»

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до виконання курсових робіт з дисципліни: «Маркетинг готельного та ресторанного господарства» для підготовки фахівців ОКР «бакалавр» напряму 6.140101 "Готельно-ресторанна справа»
 
Creator Мазур А.Г.
Гонтарук Я.В.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Методичні рекомендації розроблено відповідно до вимог галузевої компоненти стандартів вищої освіти з підготовки фахівців рівня “бакалавр” з напряму 1401 “Сфера обслуговування»” спеціальності “ Готельно-ресторанна справа».
Методичні рекомендації містять основні вимоги, які висуваються до змісту та оформлення курсової роботи, організації її виконання, порядку захисту та оцінювання.
 
Date 2013-05-29
2013-05-29
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/5966
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=5966