Методичні вказівки до виконання курсових робіт з дисципліни: «Маркетинг готельного та ресторанного господарства» для підготовки фахівців ОКР «бакалавр» напряму 6.140101 "Готельно-ресторанна справа»
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методичні вказівки до виконання курсових робіт з дисципліни: «Маркетинг готельного та ресторанного господарства» для підготовки фахівців ОКР «бакалавр» напряму 6.140101 "Готельно-ресторанна справа»
|
|
Creator |
Мазур А.Г.
Гонтарук Я.В. |
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Методичні рекомендації розроблено відповідно до вимог галузевої компоненти стандартів вищої освіти з підготовки фахівців рівня “бакалавр” з напряму 1401 “Сфера обслуговування»” спеціальності “ Готельно-ресторанна справа». Методичні рекомендації містять основні вимоги, які висуваються до змісту та оформлення курсової роботи, організації її виконання, порядку захисту та оцінювання. |
|
Date |
2013-05-29
2013-05-29 2013 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/5966
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=5966
|
|