Організація рестораного господарства.Методичні вказівки до виконання самостійної роботи з дисципліни «Організація ресторанного господарства»
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Організація рестораного господарства.Методичні вказівки до виконання самостійної роботи з дисципліни «Організація ресторанного господарства»
|
|
Creator |
Томчук О.В.
Власенко І.В. |
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Дисципліна "Організація ресторанного господарства" є професійно орієнтованою і займає чільне місце в навчальному процесі у блоці дисциплін галузевого спрямування: "Технологія продуктів ресторанного господарства", "Санітарія та гігієна", "Управління якістю продукції ресторанного господарства", "Устаткування підприємств ресторанного господарства" тощо.
|
|
Date |
2013-05-29
2013-05-29 2013 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/5968
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=5968
|
|