Запис Детальніше

Організація рестораного господарства.Методичні вказівки до виконання самостійної роботи з дисципліни «Організація ресторанного господарства»

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Організація рестораного господарства.Методичні вказівки до виконання самостійної роботи з дисципліни «Організація ресторанного господарства»
 
Creator Томчук О.В.
Власенко І.В.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Дисципліна "Організація ресторанного господарства" є професійно орієнтованою і займає чільне місце в навчальному процесі у блоці дисциплін галузевого спрямування: "Технологія продуктів ресторанного господарства", "Санітарія та гігієна", "Управління якістю продукції ресторанного господарства", "Устаткування підприємств ресторанного господарства" тощо.
 
Date 2013-05-29
2013-05-29
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/5968
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=5968