Запис Детальніше

Методичні вказівки до виконання курсових робіт з дисципліни «Організація ресторанного господарства» освітньо-кваліфікаційний рівень бакалавр напрям підготовки 1401 „Сфера обслуговування” професійне спрямування 6.140101«Готельно-ресторанна спра

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до виконання курсових робіт з дисципліни «Організація ресторанного господарства» освітньо-кваліфікаційний рівень бакалавр напрям підготовки 1401 „Сфера обслуговування” професійне спрямування 6.140101«Готельно-ресторанна спра
 
Creator Томчук О.В.
Власенко І.В.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Мета методичних рекомендацій — надати студенту допомогу у виборі теми, накопиченні, обробці і аналізі даних власних спостережень, статистичних даних, літературних та інших джерел інформації у їх логічному викладанні під час написання курсової роботи та її оформлення.
 
Date 2013-05-29
2013-05-29
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/5969
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=5969