Методичні вказівки до виконання курсових робіт з дисципліни «Організація ресторанного господарства» освітньо-кваліфікаційний рівень бакалавр напрям підготовки 1401 „Сфера обслуговування” професійне спрямування 6.140101«Готельно-ресторанна спра
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методичні вказівки до виконання курсових робіт з дисципліни «Організація ресторанного господарства» освітньо-кваліфікаційний рівень бакалавр напрям підготовки 1401 „Сфера обслуговування” професійне спрямування 6.140101«Готельно-ресторанна спра
|
|
Creator |
Томчук О.В.
Власенко І.В. |
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Мета методичних рекомендацій — надати студенту допомогу у виборі теми, накопиченні, обробці і аналізі даних власних спостережень, статистичних даних, літературних та інших джерел інформації у їх логічному викладанні під час написання курсової роботи та її оформлення.
|
|
Date |
2013-05-29
2013-05-29 2013 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/5969
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=5969
|
|