Запис Детальніше

Програму виробничої практики з дисципліни «Організація ресторанного господарства» освітньо-кваліфікаційний рівень бакалавр галузь знань 1401 „Сфера обслуговування” напрям підготовки 6.140101 Готельно-ресторанна справа

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Програму виробничої практики з дисципліни «Організація ресторанного господарства» освітньо-кваліфікаційний рівень бакалавр галузь знань 1401 „Сфера обслуговування” напрям підготовки 6.140101 Готельно-ресторанна справа
 
Creator Томчук О.В.
Власенко І.В.
 
Subject Навчальні програми
Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Практична підготовка студентів вищих навчальних закладів є основною і обов`язковою складовою частиною освітньо-професійної програми. Вона має своєю метою опанування студентами сучасних методів та форм організації праці у сфері їх майбутньої професіональної діяльності, формування професійних вмінь та навичок, які допоможуть у прийнятті самостійних рішень при проходженні практики та під час самостійної роботи в сучасних умовах.
 
Date 2013-05-29
2013-05-29
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/5970
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=5970