Запис Детальніше

Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з дисципліни «Машини та обладнання для переробки сільськогосподарської продукції» для студентів напряму підготовки 0919 – Механізація та електрифікація сільського господарства спеціальності 6.091902 – Ме

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з дисципліни «Машини та обладнання для переробки сільськогосподарської продукції» для студентів напряму підготовки 0919 – Механізація та електрифікація сільського господарства спеціальності 6.091902 – Ме
 
Creator Бандура В.М.
Фіалковська Л.В.
Коляновська Л.М.
Жегалюк О.В.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description У харчовій промисловості для подовження термінів зберігання харчових продуктів використовуються різні способи обробки. Сьогодні широкого використання майже для всіх харчових продуктів подовженого терміну зберігання набув тепловий метод їх оброблення.
Сучасне технологічне забезпечення технологічних процесів залежить від організації безперервного або циклічного процесу оброблення. Особливе значення при цьому мають температурний режим оброблення продукції, тривалість впливу та вид теплоносія. Для різних харчових продуктів вони неоднакові і залежать від їх фізико-хімічних властивостей, консистенції і від матеріалу та місткості тари.
 
Date 2013-05-29
2013-05-29
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/5982
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=5982