Запис Детальніше

Гігієна і санітарія харчових підприємств. Методичні рекомендації з організації самостійної роботи студентів денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» напрям підготовки 6.051701 « Харчові технології та інженерія»

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Гігієна і санітарія харчових підприємств. Методичні рекомендації з організації самостійної роботи студентів денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» напрям підготовки 6.051701 « Харчові технології та інженерія»
 
Creator Власенко В.В.
Блащук В.В.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Методичні вказівки розроблено відповідно до навчального плану та програми з навчальної дисципліни «Гігієна і санітарія харчових підприємств»
Рекомендовано для студентів денної форми навчання форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» напрям підготовки 6.051701 « Харчові технології та інженерія»
 
Date 2013-05-29
2013-05-29
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/6004
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=6004