Запис Детальніше

Технологія виробництва м’яса птиці Методичні вказівки до виконання курсових проектів для студентів факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва із спеціальності 7. 090 102 «ТВіППТ» зі спеціалізації «Птахівництво»

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія виробництва м’яса птиці Методичні вказівки до виконання курсових проектів для студентів факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва із спеціальності 7. 090 102 «ТВіППТ» зі спеціалізації «Птахівництво»
 
Creator Царук Л. Л.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Курсовий проект з технології виробництва м’яса птиці є важливою складовою навчального процесу при підготовці технологів з виробництва і переробки продукції тваринництва. Він спрямований на поглиблення спеціальних знань, набуття навичок наукової роботи, вміння користуватися методичною літературою і посібниками, проводити необхідні розрахунки і робити відповідні висновки.
У методичних вказівках викладена тематика проектів, приклади і методика виконання, структура, список рекомендованої літератури.
 
Date 2013-05-29
2013-05-29
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/6005
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=6005