Мікробіологія. Програма вибіркової навчальної дисципліни освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» напрям пдготовки 6. 140101 «Готельно-ресторанна справа».
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Мікробіологія. Програма вибіркової навчальної дисципліни освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» напрям пдготовки 6. 140101 «Готельно-ресторанна справа».
|
|
Creator |
Власенко В. В.
Березовський І. В. Новгородська Н. В. |
|
Subject |
Навчальні програми
Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Програма курсу містить навчальний матеріал, який розкриває біоло-гічні основи екології харчових продуктів, механізм патогенності мікроор-ганізмів та способи забруднення ними харчових продуктів.
|
|
Date |
2013-05-29
2013-05-29 2013 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/6007
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=6007
|
|