Запис Детальніше

Мікробіологія. Програма вибіркової навчальної дисципліни освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» напрям пдготовки 6. 140101 «Готельно-ресторанна справа».

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Мікробіологія. Програма вибіркової навчальної дисципліни освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» напрям пдготовки 6. 140101 «Готельно-ресторанна справа».
 
Creator Власенко В. В.
Березовський І. В.
Новгородська Н. В.
 
Subject Навчальні програми
Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Програма курсу містить навчальний матеріал, який розкриває біоло-гічні основи екології харчових продуктів, механізм патогенності мікроор-ганізмів та способи забруднення ними харчових продуктів.
 
Date 2013-05-29
2013-05-29
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/6007
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=6007