Технологія бродильних виробництв Програма навчальної дисципліни освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр». Напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія».
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія бродильних виробництв Програма навчальної дисципліни освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр». Напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія».
|
|
Creator |
Власенко В.В.
Крижак Л.М. |
|
Subject |
Навчальні програми
Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
«Технологія бродильних виробництв» є складовою частиною дисципліни «Загальні технології харчової промисловості» та нормативною дисципліною циклу професійної підготовки студентів за напрямом 6.051701 «Харчові технології та інженерія».
|
|
Date |
2013-05-29
2013-05-29 2013 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/6009
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=6009
|
|