Запис Детальніше

Облік і аудит. Методичні вказівки до виконання практичних занять для студентів галузі знань – 0306 «Менеджмент і адміністрування», напряму підготовки – 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» ОКР «Бакалавр»

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Облік і аудит. Методичні вказівки до виконання практичних занять для студентів галузі знань – 0306 «Менеджмент і адміністрування», напряму підготовки – 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» ОКР «Бакалавр»
 
Creator Правдюк Н.Л.
Коваль О.В.
Фабіянська В.Ю.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Методичні вказівки до виконання практичних занять
для студентів галузі знань – 0306 «Менеджмент і адміністрування»,
напряму підготовки – 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» ОКР «Бакалавр»
складено відповідно до освітньо-професійної програми для освітньо-кваліфікаційного рівня – «Бакалавр» галузі знань – 0306 «Менеджмент і адміністрування», напряму підготовки – 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» та методичних рекомендацій щодо підготовки до видання навчально-методичної, наукової та довідкової літератури ВНАУ
 
Date 2013-05-29
2013-05-29
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/6035
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=6035