Запис Детальніше

«Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві» Методичні вказівки з виконання практичних завдань для студентів денної форми навчання, факультету менеджменту, напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title «Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві» Методичні вказівки з виконання практичних завдань для студентів денної форми навчання, факультету менеджменту, напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»
 
Creator Кафлевська С. Г.
Красняк О.П.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Методичні вказівки розроблені і опубліковані для використання студентами
денної форми навчання факультету менеджменту, що вивчають навчальну
дисципліну «Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному
господарстві». Вказівки розроблено відповідно до завдань, що передбачені
програмою з дисципліни. Вказівки мають на меті допомогти студентам отримати
в процесі вивчення дисципліни необхідні знання через опрацювання наявної в
бібліотеці університету літератури з дисципліни.
 
Date 2013-05-29
2013-05-29
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/6069
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=6069