«Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві» методичні рекомендації з організації самостійної роботи для студентів денної форми навчання, факультету менеджменту, напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
«Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві» методичні рекомендації з організації самостійної роботи для студентів денної форми навчання, факультету менеджменту, напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»
|
|
Creator |
Кафлевська С. Г.
Красняк О.П. |
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Методичні вказівки розроблені і опубліковані для використання студентами денної форми навчання факультету менеджменту, що вивчають навчальну дисципліну «Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві». Вказівки розроблено відповідно до завдань, що передбачені програмою з дисципліни. Вказівки мають на меті допомогти студентам отримати в процесі вивчення дисципліни необхідні знання через опрацювання наявної в бібліотеці університету літератури з дисципліни
|
|
Date |
2013-05-29
2013-05-29 2013 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/6070
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=6070
|
|