Організація готельної справи: Метод. вказівки до проходження виробничої практики для студентів спеціальності 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» напряму підготовки 0104 «Сфера обслуговування»
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Організація готельної справи: Метод. вказівки до проходження виробничої практики для студентів спеціальності 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» напряму підготовки 0104 «Сфера обслуговування»
|
|
Creator |
Кафлевська С.Г.
Ставська.Ю.В. |
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Наявність теоретичних знань і практичних навиків у галузі готельно-ресторанної справи значною мірою зумовлює ефективність управлінських рішень. Обов`язковим елементом навчального процесу, що сприяє формуванню фахівця високого рівня, є виробнича практика
|
|
Date |
2013-05-29
2013-05-29 2013 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/6077
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=6077
|
|