Запис Детальніше

Організація готельної справи: Метод. вказівки до проходження виробничої практики для студентів спеціальності 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» напряму підготовки 0104 «Сфера обслуговування»

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Організація готельної справи: Метод. вказівки до проходження виробничої практики для студентів спеціальності 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» напряму підготовки 0104 «Сфера обслуговування»
 
Creator Кафлевська С.Г.
Ставська.Ю.В.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Наявність теоретичних знань і практичних навиків у галузі готельно-ресторанної справи значною мірою зумовлює ефективність управлінських рішень. Обов`язковим елементом навчального процесу, що сприяє формуванню фахівця високого рівня, є виробнича практика
 
Date 2013-05-29
2013-05-29
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/6077
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=6077