Організація готельного господарства: Метод. вказівки до виконання курсової роботи для студентів напряму 6.140101 „Готельно-ресторанна справа" денної форми навчання
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Організація готельного господарства: Метод. вказівки до виконання курсової роботи для студентів напряму 6.140101 „Готельно-ресторанна справа" денної форми навчання
|
|
Creator |
Кафлевська С.Г.
Ставська.Ю.В. |
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Згідно з навчальним планом студенти четвертого курсу напряму 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" виконують курсову роботу з дисципліни "Організація готельного господарства", яка є невід`ємною частиною навчального процесу підготовки фахівців для підприємств гостинності.
|
|
Date |
2013-05-29
2013-05-29 2013 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/6078
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=6078
|
|