Запис Детальніше

Організація готельного господарства: Метод. вказівки до виконання курсової роботи для студентів напряму 6.140101 „Готельно-ресторанна справа" денної форми навчання

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Організація готельного господарства: Метод. вказівки до виконання курсової роботи для студентів напряму 6.140101 „Готельно-ресторанна справа" денної форми навчання
 
Creator Кафлевська С.Г.
Ставська.Ю.В.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Згідно з навчальним планом студенти четвертого курсу напряму 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" виконують курсову роботу з дисципліни "Організація готельного господарства", яка є невід`ємною частиною навчального процесу підготовки фахівців для підприємств гостинності.
 
Date 2013-05-29
2013-05-29
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/6078
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=6078