Запис Детальніше

Технологія виробництва яловичини. Методичні вказівки для організації самостійної роботи студентів денної форми навчання напрямку підготовки 6.090102 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія виробництва яловичини. Методичні вказівки для організації самостійної роботи студентів денної форми навчання напрямку підготовки 6.090102 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».
 
Creator Гуцол Н. В.
Гуцол А. В.
Фабіянська О. Л.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Методичні вказівки містять назви тем, перелік питань та список рекомендованої літератури, винесені на самостійне опрацювання з дисципліни “Технологія виробництва яловичини”. Розраховані для студентів факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва денної форми навчання.
 
Date 2013-06-19
2013-06-19
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/6094
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=6094