Запис Детальніше

Технологія виробництва продукції бджільництва. Методичні рекомендації з організації самостійної роботи студентів заочної форми навчання із напряму підготовки 6.090102“Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія виробництва продукції бджільництва. Методичні рекомендації з організації самостійної роботи студентів заочної форми навчання із напряму підготовки 6.090102“Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”
 
Creator Разанов С.Ф.
Разанова О.П.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Методичні рекомендації розроблено відповідно до навчального плану та програми з навчальної дисципліни “Технологія виробництва продукції бджільництва”. Рекомендовано для студентів заочної форми навчання із напряму підготовки 6.090102“Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва” для детального вивчення курсу “Технологія виробництва продукції бджільництва”
 
Date 2013-06-19
2013-06-19
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/6095
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=6095