Свинарство. Навчально-методичний посібник для підготовки бакалаврів, спеціалістів, магістрів
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Свинарство. Навчально-методичний посібник для підготовки бакалаврів, спеціалістів, магістрів
|
|
Creator |
Гуцол А. В.
Мазуренко М. О. Гуцол Н. В. Фабіянська О. Л. |
|
Subject |
Навчальні посібники
Навчальні посібники/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Навчально-методичний посібник розроблено відповідно до навчального плану та робочої програми з навчальної дисципліни «Технологія виробництва продукції свинарства». Матеріали розраховані на працівників галузі свинарства, спеціалістів і керівників господарств різних форм власності, викладачів, магістрів, спеціалістів, бакалаврів.
|
|
Date |
2013-06-19
2013-06-19 2013 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/6097
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=6097
|
|