Спеціалізоване м’ясне скотарство. Методичні вказівки і завдання для виконання лабораторних робіт для студентів факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва із спеціальності 8.090102 “Технологія виробництва і переробки продукції тва
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Спеціалізоване м’ясне скотарство. Методичні вказівки і завдання для виконання лабораторних робіт для студентів факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва із спеціальності 8.090102 “Технологія виробництва і переробки продукції тва
|
|
Creator |
Кулик М.Ф.
Льотка Г.І. Фабіянська О.Л. — |
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Методичні вказівки підготовлені відповідно до програми з дисципліни “Спеціалізоване м’ясне скотарство” і викладені в послідовності, що відповідає робочій програмі. Рекомендовано для студентів факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва.
|
|
Date |
2013-06-19
2013-06-19 2013 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/6099
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=6099
|
|