Запис Детальніше

Спеціалізоване м’ясне скотарство. Методичні вказівки і завдання для виконання лабораторних робіт для студентів факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва із спеціальності 8.090102 “Технологія виробництва і переробки продукції тва

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Спеціалізоване м’ясне скотарство. Методичні вказівки і завдання для виконання лабораторних робіт для студентів факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва із спеціальності 8.090102 “Технологія виробництва і переробки продукції тва
 
Creator Кулик М.Ф.
Льотка Г.І. Фабіянська О.Л.

 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Методичні вказівки підготовлені відповідно до програми з дисципліни “Спеціалізоване м’ясне скотарство” і викладені в послідовності, що відповідає робочій програмі. Рекомендовано для студентів факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва.
 
Date 2013-06-19
2013-06-19
2013
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/6099
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=6099