Запис Детальніше

Еколого-економічна та продовольча безпеки в агробізнесі

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Еколого-економічна та продовольча безпеки в агробізнесі
 
Creator І. В. Власенко
 
Subject Статті
2012. Випуск 2 (64)/ Серія: Економічні науки/ Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Проведення аналізу показників достатності споживання продуктів харчування на особу в Україні. Показано, що за останні 18 років виробництво сільськогосподарська продукції на 1 особу зменшилося на 563 грн. (або на 20%). Показано, що у 2008 р. було 59,1 тис. діючих аграрних підприємств різних організаційно-правових форм господарювання. Обсяги сільськогосподарської продукції, виробленої господарствами населення склало 54%. агросфери України, а аграрними підприємствами, скоротилися на 52,7%, У 2009 році в Україні по більшості основних видів продовольства фактичне споживання знаходилося нижче раціональних норм.
 
Date 2013-09-05
2013-07-17
2012
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/6179
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=6179