Еколого-економічна та продовольча безпеки в агробізнесі
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Еколого-економічна та продовольча безпеки в агробізнесі
|
|
Creator |
І. В. Власенко
|
|
Subject |
Статті
2012. Випуск 2 (64)/ Серія: Економічні науки/ Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Проведення аналізу показників достатності споживання продуктів харчування на особу в Україні. Показано, що за останні 18 років виробництво сільськогосподарська продукції на 1 особу зменшилося на 563 грн. (або на 20%). Показано, що у 2008 р. було 59,1 тис. діючих аграрних підприємств різних організаційно-правових форм господарювання. Обсяги сільськогосподарської продукції, виробленої господарствами населення склало 54%. агросфери України, а аграрними підприємствами, скоротилися на 52,7%, У 2009 році в Україні по більшості основних видів продовольства фактичне споживання знаходилося нижче раціональних норм.
|
|
Date |
2013-09-05
2013-07-17 2012 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/6179
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=6179
|
|