Виробництво пектинового концентрату з використанням ультразвукових кавітаційних технологій
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Виробництво пектинового концентрату з використанням ультразвукових кавітаційних технологій
|
|
Creator |
О. Ф. Луговський
І. М. Берник |
|
Subject |
Статті
2011. Випуск № 9/ Серія: Технічні науки/ Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
На основі досліджень процесів ультразвукового кавітаційного обробки яблучної сировини запропоновано схеми безвідходного, екологічно чистого і енергозберігаючого виробництва. Встановлено оптимальні режими запропонованих технологій і вдосконалено їх апаратурне оформлення.
|
|
Date |
2013-08-27
2013-07-30 2011 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/6400
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=6400
|
|