Запис Детальніше

Виробництво пектинового концентрату з використанням ультразвукових кавітаційних технологій

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Виробництво пектинового концентрату з використанням ультразвукових кавітаційних технологій
 
Creator О. Ф. Луговський
І. М. Берник
 
Subject Статті
2011. Випуск № 9/ Серія: Технічні науки/ Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description На основі досліджень процесів ультразвукового кавітаційного обробки яблучної сировини запропоновано схеми безвідходного, екологічно чистого і енергозберігаючого виробництва. Встановлено оптимальні режими запропонованих технологій і вдосконалено їх апаратурне оформлення.
 
Date 2013-08-27
2013-07-30
2011
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/6400
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=6400