Аналіз впливу різних способів охолодження на показник Рн м"яса
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Аналіз впливу різних способів охолодження на показник Рн м"яса
|
|
Creator |
О. М. Савінок
О. С. Титлов В. В. Рибак Ацо Кузелов |
|
Subject |
Статті
2011. Випуск № 9/ Серія: Технічні науки/ Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Досліджена можливість використання мінусових температур при початковому охолодженні м"ясних напівтуш.
|
|
Date |
2013-08-27
2013-07-30 2011 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/6403
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=6403
|
|