Запис Детальніше

Аналіз впливу різних способів охолодження на показник Рн м"яса

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Аналіз впливу різних способів охолодження на показник Рн м"яса
 
Creator О. М. Савінок
О. С. Титлов
В. В. Рибак
 Ацо Кузелов
 
Subject Статті
2011. Випуск № 9/ Серія: Технічні науки/ Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Досліджена можливість використання мінусових температур при початковому охолодженні м"ясних напівтуш.
 
Date 2013-08-27
2013-07-30
2011
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/6403
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=6403