Запис Детальніше

Вплив технологічних умов переробки пектинового екстракту з бурякового жому на якісні показники пектину

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив технологічних умов переробки пектинового екстракту з бурякового жому на якісні показники пектину
 
Creator Н. Г. Харітон
О. В. Грабовська
 
Subject Статті
2011. Випуск № 9/ Серія: Технічні науки/ Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Встановлено вплив технологічних умов переробки пектинового екстракту з бурякового жому на якість готового пектину.
 
Date 2013-08-27
2013-07-30
2011
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/6406
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=6406