Вплив технологічних умов переробки пектинового екстракту з бурякового жому на якісні показники пектину
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив технологічних умов переробки пектинового екстракту з бурякового жому на якісні показники пектину
|
|
Creator |
Н. Г. Харітон
О. В. Грабовська |
|
Subject |
Статті
2011. Випуск № 9/ Серія: Технічні науки/ Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Встановлено вплив технологічних умов переробки пектинового екстракту з бурякового жому на якість готового пектину.
|
|
Date |
2013-08-27
2013-07-30 2011 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/6406
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=6406
|
|